blog.literatura.mk
Промоција на „Дремката на облакот“ од Софија Бислимоски во „Литература.мк“
Книгата со хаику-поезија „Дремката на облакот“ од младата поетеса Софија Бислимоски ќе биде промовирана вечерва (12 јуни, среда) во 19.30 часот во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македониј…