blog.literatura.mk
Промоции на „Јас сум Миа“ од Јана Мишо и „Аутопсија на љубовта“ од Moџо Килингтон во книжарницата „Литература.мк“ во Битола
На 14 јуни (петок) во книжарницата „Литература.мк“ на Широк Сокак во Битола ќе се одржат промоции на две нови книги во издание на „Арс Ламина ‒ публикации“: „Јас сум Миа“ од Јана Мишо и „Аутопсија …