blog.literatura.mk
Марија ја чита книгата „Вештерки“ од Роалд Дал
Дали се плашите од вештерки? Дали приказните за вештерките се пострашни додека ги читате или откако ќе ги прочитате? Како изгледаат вештерките? Како може да се победат? Ова се прашањата за кои збор…