blog.literatura.mk
„Читањето е супермоќ“ – кампања на „Арс Ламина“ за поттикнување на читачките навики кај децата
Со четири сесии обуки на Филозофскиот факултет насловени како „Развивање на читачките навики и способности кај учениците“, со над 1300 посетители, издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ ја почн…