blog.literatura.mk
Сликовницата „Девојче и мече“ од Ване Костуранов ќе биде промовирана во Струмица
Сликовницата „Девојче и мече“ од познатиот македонски илустратор и уметник Ване Костуранов ќе биде промовирана утре (петок, 31 мај 2019 година) во Струмица. Промотивната средба во родниот град на К…