blog.literatura.mk
Ведрана Рудан: Она што мене сега ми се случи во Македонија, тоа ми се нема случено никаде во светот.
Во најновото издание од серијалот „Астрорум“ можете да ја видите средбата пред камерите со хрватската колумнистка и писателка со огнен јазик, Ведрана Рудан. Кој имал можност да се запознае со нејзи…