blog.literatura.mk
Читањето е супермоќ – Развивање на читачките способности и вештини кај учениците
Издавачката куќа „Арс Ламина“ и Институтот за педагогија на Филозофски факултет при УКИМ ќе одржат бесплатни обуки на тема: „Читањето е супермоќ – Развивање на читачките способности и вештини…