blog.literatura.mk
Џон Илија Апелгрен: Среќен сум што моите музички идоли ми станаа пријатели
Познатиот џез-вокалист Џон Илија Апелгрен во ова издание на „Астрорум“ ја открива својата музичка приказна. Тој веќе три децении, на нашата сцена го одржува жанрот што не е карактеристичен за нашет…