blog.literatura.mk
Дарко Багески: Вистинскиот професор секогаш доаѓа во вистинското време
Непосредно пред почетокот на јубилејното десетто издание на Меѓународниот гитарски фестивал и натпревар „Тремоло“, што се одржа од 9 до 12 мај во Скопје, во „Астрорум“ ни гостуваше Дарко Багески, н…