blog.literatura.mk
Македонската асоцијација на издавачи по третпат ги награди најдобрите меѓу двата саема на книгата
Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) по третпат додели признанија за најдобрите изданија, автори и издавачи кои го одбележаа периодот меѓу двата саема на книгата. Во рамките на 31. издание на…