blog.literatura.mk
Дружба со авторите на штандот на „Арс Ламина“ и „Литература.мк“ на отворањето на Саем на книгата 2019
Под мотото „Пронајди се во добра книга“, на штандот на издавачката куќа „Арс Ламина ‒ публикации“ и книжарниците „Литература.мк“ беше одбележан почетокот на 31. издание на Саемот на книгата, што до…