blog.literatura.mk
Моџо Килингтон: Со „Аутопсија на љубовта“ ја губам поетската невиност
Неодамна, непосредно пред објавувањето и промоцијата на неговата прва збирка поезија „Аутопсија на љубовта“ во издание на „Арс Ламина ‒ публикации“, се сретнавме со авторот, Божидар Божиновски алиј…