blog.literatura.mk
Отворена нова книжарница на „Литература.мк“ во „Веро центар“
Со коктел, попусти и слатки изнедувања за најмладите читатели, на 24.04 2019 г. беше отворена новата книжарница на „Литература.мк“ во „Веро центар“ – Скопје. Продажното место е сместено на првото н…