blog.literatura.mk
Милчо Манчевски: Книгите ми помогнаа да си го најдам своето местото во светот
Во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје денеска (23 април) беше одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право. Датумот 23 април има голема симболика за с…