blog.literatura.mk
Промоција на „Аутопсија на љубовта“ од Moџо Килингтон во издание на „Арс Ламина“
Поетската книга „Аутопсија на љубовта“ од Божидар Божиновски, познат како Moџо Килингтон, ќе биде промовирана денеска (18 април 2019 год.) во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“, с…