blog.literatura.mk
Промовирана новата сликовница „Девојче и мече“ од Ване Костуранов во „Литература.мк“
Во весела атмосфера, со многу деца, родители, љубители на современата детска литература и по некое кадифено мече, вчеравечер во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“ беше промовирана…