blog.literatura.mk
Новата сликовница од Ване Костуранов и најбараните изданија на „Арс Ламина“ претставени на фестивалот „Литера“
Новата сликовница „Девојче и мече“ од познатиот македонски илустратор и автор Ване Костуранов, која е во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, беше претставена на првото издание на ф…