blog.literatura.mk
Dave’s kitchen: „Најдоброто од македонската кујна“ е модерен готвач кој потсетува на традиционалните рецепти
По успехот на неговата прва книга за готвење, „Dave’s kitchen: Гответе насмеани“, младиот кулинарски шеф Давор Панчевски на 19 април (петок) во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македо…