blog.literatura.mk
Новата сликовница од Ване Костуранов „Девојче и мече“ наскоро во издание на „Арс Ламина“
Новата сликовница од познатиот македонски илустратор и уметник Ване Костуранов „Девојче и мече“ наскоро ќе биде објавена во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации.“ Книгата, наменета за…