blog.literatura.mk
Книгата „Реторика – Историски и современи аспекти“ промовирана на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип
Во присуство на многубројни студенти и професори денеска (десетти април) во конференциската сала на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип беше промовирана книгата „Реторика – Ис…