blog.literatura.mk
Холанѓаните плаќаа воз со читање книга
Љубителите на пишаниот збор во Холандија минатиот викенд имаа можност, наместо со билет, да платат превоз со воз со читање книга. Станува збор за традиционална практика, за време на годишнат…