blog.literatura.mk
Dave’s Kitchen и „Арс Ламина“ го најавуваат новиот готвач „Најдоброто од македонската кујна“
По успехот на неговата прва книга за готвење, „Dave’s kitchen: Гответе насмеани“, младиот кулинарски шеф Давор Панчевски наскоро ќе објави нов готвач. Книгата, што ја подготвува со издавачкат…