blog.literatura.mk
Повторно објавено капиталното дело „Село зад седумте јасени/Стебла“ од Славко Јаневски
Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“ го претстави повторнообјавеното капитално дело „Село зад седумте јасени/Стебла“ од Славко Јаневски. На промоцијата,…