blog.literatura.mk
Промовирана книгата „Реторика – Историски и современи аспекти“ во издание на „Арс Ламина ‒ публикации“
Во свечената сала на Правниот факултет „Јустинијан Први“, Скопје, вчера (20 март 2019 г.) беше промовирана книгата „Реторика – Историски и современи аспекти“ од група автори, професори: Мирјана Пол…