blog.literatura.mk
Пораката на Атиџе одекна во Скопје, следуваат азиска и официјална европска премиера
Во емотивна атмосфера, со силен аплауз, овации и солзи во очите публиката ја поздрави Атиџе – главната хероина на документарниот филм „Медена земја“ (Honeyland), на затворените проекции што се одрж…