blog.literatura.mk
Снежана Анастасова-Чадиковска: Преку приказните од пијаното до приказните за дружината на борот
Снежана Анастасова-Чадиковска е истакната пијанистка, професорка по пијано и музичка публицистка. Својот прв настап на концертниот подиум го бележи во 1972 година и оттогаш е постојано присутна на …