blog.literatura.mk
Жените од „Арс Ламина“ донираа сликовници и облека во „СОС Детско село Македонија“
Жените вработени во издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ го одбележаа Меѓународиот ден на жената (8 март) со хуманитарна акција. На 8 март (петок) донираа сликовници и облека во „СОС Детско с…