blog.literatura.mk
Топ-10 книги од „Литература.мк“ за Меѓународниот ден на жената
Од Клеопатра до Роза Паркс, од Ада Лавлејс до Малала Јусафсај. Низ историјата, жените храбро и неуморно се бореле за да се наметнат како индивидуи и експерти во својата област, нешто за што повеќе…