blog.literatura.mk
Дани Димитровска: Рок-симфонија за 20 години музичка кариера
Дани Димитровска e една од ретките македонски музички изведувачи што низ годините се изгради во уникатен женски поп-рок вокал, останувајќи доследна на својата сценска енергичност и стилски компакте…