blog.literatura.mk
Маги ја чита книгата „Џејмс и џиновската праска“ од Роалд Дал
Замислете си една џиновска праска во која има седум многу необични инсекти, кои ќе ве однесат на магична авантура. А дали го познавате Џејмс Хенри Тротер? Тој е едно осамено момче, кое живее со две…