blog.literatura.mk
Петар Младеновски – Пеце од „Суперхикс“: Четврт век музичка борба со општествените ветерници
Енергичниот фронтмен на „Суперхикс“, Петар Младеновски – Пеце, со неговата необична „банда инструментале“, четврт век се бори против општествените ветерници. Вечниот борец за правата на музичарите,…