blog.literatura.mk
ИНТЕРВЈУ СО ЗОРАН МИХАЈЛОВ: Спортски приказни што ќе останат за навек
Најинтересните приказни, помалку познати сведоштва за успесите на македонските спортисти низ историјата, како и детали од средбите со светските асови, доајенот на македонското спортско новинарство,…