blog.literatura.mk
НАСКОРО: „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од легендарниот спортски коментатор Зоран Михајлов
Љубителите на спортот во Македонија наскоро ќе имаат можност во своите раце да ја држат книгата „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од доајенот на македонското спортско новинарство, Зоран…