blog.literatura.mk
Извадок од биографијата на Леонард Бернштајн од авторот Хемфри Бартон
Во чест на стогодишнината од раѓањето на еден од најпознатите американски композитори, диригент и пијанист Леонард Бернштајн, „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, ја објави неговата био…