blog.literatura.mk
Иновативните дизајни на Skriptie одушевија на саемот Paperworld 2019 во Франкфурт
Издавачката куќа „Арс Ламина“ со својот подбренд „Скрипти“ (Skriptie) имаше успешна презентација на саемот „Пејпрворлд“ (Paperworld), што од 26 до 29 јануари се одржа во Франкфурт. Штандот на макед…