blog.literatura.mk
Одлични реакции за македонскиот документарец „Медена земја“ (Honeyland) по премиерата на филмскиот фестивал „Санденс“
Со овации, одушевување и долг аплауз, срдечно реагираше публиката по премиерата на македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) што се одржа на 28 јануари (понеделник) во Јута, САД, …