blog.literatura.mk
Изложба на одамна недопрени, заборавени или т.н. „тажни книги“
Со цел да го поттикне интересот кај читателите, во Домот на културата „25 Мај“ во Валандово е поставена несекојдневна изложба на книгите што одамна никој не ги изнајмил од библиотеката. Дел од овие…