blog.literatura.mk
Чанти инспирирани од книжевните класици
Француската дизајнерка Оливија Ле-Тан инспирирана од најпознатите светски книжевни класици изработи уникатни чанти. Меѓу нив се кориците на „Дракула“, „Злосторство и казна“ „Џеј Ер“, „Алиса во земј…