blog.literatura.mk
Марија ја чита книгата „ГДЏ“ од Роалд Дал
Дали сте ја прочитале една од најубавите книги за деца, „ГДЏ“ од славниот британски писател Роалд Дал? Светскиот детски бестселер со препознатливите илустрации на Квентин Блејк, на македонски јазик…