blog.literatura.mk
Бестселерот „Е, баш ме заболе!“ од Марк Менсон објавен на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“
Светскиот бестселер „Е, баш ме заболе!“ од Марк Менсон е објавен на македонски јазик, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Во оваа книга-водич за самопомош, што дефинира ед…