blog.literatura.mk
Oтворен третиот регионален конкурс за краток расказ „Бибер“
Tретиот регионален конкурс за краток расказ „Бибер“ на тема помирување и надминување на предрасудите е отворен и ќе трае до 10.6.2019 година. Конкурсот е наменет за ангажирани раскази на албански, …