blog.literatura.mk
Мемоарите на Мишел Обама попродавани од „Педесет нијанси сиво“
Автобиографската книга „Becoming“ на некогашната прва дама на САД, Мишел Обама, урива рекорди по продаваност. Само два месеци по објавувањето таа претендира да стане меѓу најчитаните книги на децен…