blog.literatura.mk
Авторките на „Бунтовни девојчиња“ ексклузивно во новиот број на „Лице в лице“
Под наслов „Приказни што раѓаат бунтовнички што го менуваат светот“, во 34. издание на единственото македонско улично списание „Лице в лице“ е објавено интервју со Елена Фавили и Франческа Кавало –…