blog.literatura.mk
Ен Хатавеј ќе игра во филмска адаптација на „Вештерки“ од Роалд Дал
Оскаровката Ен Хатавеј ќе толкува една од главните улоги во новата филмска адаптанција на една од најпознатите книги за деца од Роалд Дал, „Вештерки“. Проектот ќе го режира култниот Роберт Земекис,…