blog.literatura.mk
Од Кенеди до „Битлсите“ – ова се новите биографии што треба да ги имате во домашната библиотека
Биографските приказни за некои од најинтерсните историски личности, од Џон Ф. Кенеди до „Битлсите“ се дел од новите изданија на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Меѓу новите мем…