blog.literatura.mk
Детските изданија на „Либи“ најчитани во Универзитетската библиотека во Битола
Книгите за деца во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, се најчитани во 2018 година во Универзитетската библиотека во Битола, јавува порталот „Битолањуз“ (bitolanews.mk). Според под…