blog.literatura.mk
Светските книжевни класици реиздадени во рамки на модна кампања
Шпанскиот луксузен моден бренд „Лоеве“ (Loewe) реиздаде шест светски книжевни класици во рамки на својата кампања за колекцијата есен – зима 2018/19. Станува збор за романите: „Оркански висо…