blog.literatura.mk
Мемоарите на Мишел Обама наскоро на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“
Автобиографската книга „Becoming“ на некогашната прва дама на САД, Мишел Обама, наскоро ќе биде објавена на македонски јазик, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Ме…