blog.literatura.mk
Новата книга на Мартина Млинаревиќ Сопта наскоро на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“
Новата книга „Узур“ (Huzur) на популарната авторка од Босна и Херцеговина, Мартина Млинаревиќ Сопта, наскоро ќе биде објавена на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – п…