blog.literatura.mk
Повеќе од 200 книги за современа уметност ставени за бесплатно преземање од интернет
Музејот „Гугенхајм“ во Њујорк постави повеќе од 200 книги за современа уметност за бесплатно преземање од интернет. Изданијата можете да ги симнете во ПДФ-формат или, пак, во ePub од интернет-архив…